peace =P

Friday, May 1, 2009

buat sang pecinta..

12:57 AM

ayat nie aq amik dr blog one of my friendster frenz...

blog die memang agak jiwang...bak kate orang amik yang baik jer, yang buruk jadikan sempadan..sebab nak jage iman, hati...so semua pun kene tapis dulu...

mula-mula malas gak nak bace tapi ade satu ayat yang die tulis kat situ sangat buat aq terfikir...ade betul gak ayat nie...so, mcm nak share la skit...

"kadang-kadang minat bukan cinta. rindu pun bukan cinta. tapi amat banyak kes minat dan rindu melahirkan cinta. doakan aku bahagia mencintai sang pencipta alam ini.."

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)