peace =P

Sunday, May 3, 2009

sebenarnyer aq...



sedap nyer donut nie..k.salwa kate ade kat australia jer dulu..tp da bukak cawangan baru kat key ell..try ar rase...confirm jilat jari..nyum..nyumm

2:07 AM-Malaysia

assalamualaikum...

dalam seminggu nie aq da try sedayer upaye untuk mengexplore blogger nie...konon nak cantikan blog la...

tp sebenarnyer aq x reti....huhu..kantoiii

aq blaja sendiri jer buat sume nie..nak suruh orang ajar,aq xde member yang terel blogger la plak...ade la budak sekolah mase dulu-dulu aq nie..blog die best ar..tgk kat list aq...die yang buat aq bersemangat nak tulis blog..sebab blog die citer campur
kisah idup die n ade la nasihat2 yang pada aq best n masuk hati la...

pastu, tadi ade kat shout aq, dak nie name paan tnye asal xbley post comment...lagi sekali aq kantoi...memang aq xreti nak fix bende tu...da save banyak kali pun, xdapat2 gak....

so, sorry la..klu blog nie ade kekurangan nyer..memang banyak pun aq rase kekurangan nyer...

tapi ape yang membuatkan aq sedikit bangga (ish..tapi x elok bangge...kire gumbira la..) is kawan-kawan sekepale aq da start buat blog...so dapat la aq tau kisah idup dieorang lepas da graduate nie...al maklum la bukan senang nak kumpul balik mcm zamn-zaman kampus nie...huhu

ape2 pun, sape2 yang nak ajar aq wat blog, aq suker jer nak terime korang...aq ade gak try cari and ade gak jumpe...tp xfaham la...coz aq bukan dak komputer..otak pun x berape nak digital gak...huhu...



skang suke bawak kamere p mane2 sebab nak tgkap gamba untuk korangg...

p/s:pening gak buat blog nie...tp kadang-kadang best gak coz bley nak lepas perasaan kat sini walaupun xde sape nak bace...huhu

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)