peace =P

Tuesday, June 23, 2009

pengumuman

11:57 AM

assalamualikum...

oit..dak2 bintulu..bile kome nak balik ar??
hehe
so, amacam result kemasukan degree..

pengumuman aq...
aq dapat jadi alumni upm lagi..kos sains (perniagaan tani)..ehm, ok la..
insya-allah klu xde arah melintang..jumpe la lagi aq di upm tapi kali nie kat serdang jer..
da xpayah naik kapal terbang lagi...tapi mane2 dak kelantan terengganu kedah bley je nak naik flight lagi..keh..keh..kan teh??

wat mase nie niat di hati akan sambung...
well..who know what a next second will change..rite??

i,m waiting u guyz mesej ler klu de pe2 yang best...
jumpe akhwat brunei pun xbgtau pun yer chahh...sampai ati.. =(

anyway, aq tunggu ko balik pamimsular 25 nie...hehe

buat sape2 yang da blik..selamat balik ke malaysia..
wat dak2 ireland, uk, us and lain2 la...

Saturday, June 6, 2009

rindu kat blog sendiri..pelik..pelik

2:21 PM-MALAYSIA

assalamualaikum...

hari nie hari sabtu bersamaan 6 jun 2009..well, my sister akan bertunang dengan si bulan die..
tapi al-malang nyer, aq still lagi kat johor waktu nie...

bukan aq xnak balik, tapi bas kat tangkak nie xde...klu x aq da balik semalam..
kakak sulong aq plak, da marah...bukan tak nak balik, tp itu takdirnyer..

aq ade camping kat jasin..sebelah jer ngan tangkak...aq tau aq mungkin x patut tinggalkan mak saat2 tangah banyak keje nie..tapi aq perlu sebab nyer aq rindu nak jumpe akhwat umar semua...huhu

well, termasuk hari nie..genap la 2 minggu aq tinggalkan blog yang aq sangat sayang nie..nak wat mcm mane mase tak mengizinkan...

wooohooo...aq rindu kat blog aq n blog2 yang aq follow...rindu dengan ceriter terbaru korang..dengan puisi dan persoalan merapek korang yang pada aq sesuatu yang sangat unik dan bley link jer pun dengan islam di mase kini...


tapi, sekarang nie keadaan x mgizinkan..

hah...dak2 bintulu mesti nak tau latest news untuk mukhayyam kali nie kan..
well, as usual ust.salam in the house...n skang nie, dieorng tengah wat war game dari jam9 pagi-3 petang yang sangat best tapi ana tak dapat nak ikut sebab kakak ana tunang..gamba??kamera semua disimpan..so xdapat nak tunjuk gamba..nanti mintak la kat saper2 yang ade...selalu nyer dieorg bagi waktu last2...

pade saper2 yang xpernah join war game..join la..confirm meletup bumi nie...keh..keh..keh
mane nak join...hehe sila la pandang sekeliling anda n anda akan jumpainya...huhu
islam is everywhere...looking around huh...

lain-lain aktiviti banyak la..tpi mcm xbest jer cerita tnpa gamba..sebab xde feel la bace tanpe gamba no...nanti la ana dapat gamba, ana upload...

isah, teh n dayah.....amacam ayam korang bela..da abis jual ker??best nyer jadi penternak berjaya..lepas nie bley la blanje marrybrown..rindu nyer nak hanging around dengan korang...

well...setelah 5 jam aq menunggu bas kini aq akan dapat bas pukul 3:30 ptg nanti...so, aq nak p kejar bas la...nanti x balik n9 lagi aq...

buat cikgu saiful bin baharom..nanti lain mase sayer datang johor, saya lawat la cikgu busy sorang nie..kali nie memang xsempat..lagi pun cikgu kan nak jadi sukerelawan kat walimah jiran.kueng..kueng...
x abis2 p walimah orang...die ntah bile ntah....umur sudah semakin cantik nombornyer..
jangan memilih...cukup islam nyer dan sedap mate memandang pun ok ape...

buat kak salwa n baby...rindu nak urut tangan akak lagi...n rindu nak main teke name baby akak..
btw, rindu thariq gakk.....kak pija..
ape2 pun...aq rindu bintulu ku......arghhhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)