peace =P

Tuesday, June 23, 2009

pengumuman

11:57 AM

assalamualikum...

oit..dak2 bintulu..bile kome nak balik ar??
hehe
so, amacam result kemasukan degree..

pengumuman aq...
aq dapat jadi alumni upm lagi..kos sains (perniagaan tani)..ehm, ok la..
insya-allah klu xde arah melintang..jumpe la lagi aq di upm tapi kali nie kat serdang jer..
da xpayah naik kapal terbang lagi...tapi mane2 dak kelantan terengganu kedah bley je nak naik flight lagi..keh..keh..kan teh??

wat mase nie niat di hati akan sambung...
well..who know what a next second will change..rite??

i,m waiting u guyz mesej ler klu de pe2 yang best...
jumpe akhwat brunei pun xbgtau pun yer chahh...sampai ati.. =(

anyway, aq tunggu ko balik pamimsular 25 nie...hehe

buat sape2 yang da blik..selamat balik ke malaysia..
wat dak2 ireland, uk, us and lain2 la...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)