peace =P

Monday, July 6, 2009

penat nyer 1st day

4:51 PM-serdang, MALAYSIA

assalamualaikum...

rasenyer setelah sekian lama aq melangkah kaki ke upm kampus bintulu, kini aq adalah budak serdang...

secara jujurnya..aq lebih suker kan bintulu yang ramai orang panggil ulu tu..kehidupan kat bintulu lebih selamat dan x begitu sosial pada aq..setiap kali majlis lelaki akan di asingkan tempat duduk dengan perempuan..tapi keadaan tu lansung xberlaku di serdang...sedih tapi ini lah realiti yang harus aq terime..nak ubah??tu adalah matlamat aq sekarang...hehe

penat naik bas hari nie...aq terpakse naik lebih kurang 10 buah bas untuk attend 2 kelas..rase mcm pening skit..tp biase la pelajar baru..well. klu ramai student malaysia yang dapat study oversea dapat biasekan diri dengan keadann di over sea..kenape x aq yang just duk dalam malaysia lagi..keh..keh..

so, besok nak kene jumpe dekan...ape2 pun aq x daftar kursus lagi sebab aq x-diploma..so susah skit nak gugur n daftar kursus..ape2 pun...insya-allah semua akan ettle besok..aminnn

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)