peace =P

Thursday, July 9, 2009

the best actress

2:14 PM-serdang Malaysia

assalamualaikum..

salam tazkirah hari nie..
nampak nyer Allah permudahkan kerja aq pagi nie..pagi tadi naik bas sorang2 p kelas walaupun aq xpasti kelas yang mane satu..so, tawakal je..alhamdulillah i was the 1st person there..belajar math pagi nie..nmpak nyer tak sesusah yang aq byangkan..almaklum la subjek 4 kredit a bit killer pada student malaysia..ehm..tapi mungkin Dr.idham mcm relax je pun terangkan tajuk fungsi pagi tadi..mcm add math mase sek menengah..tapi aq rase nak kene cuci skit lagi kot otak aq..

n xsangke aq akan tmbah subjek pagi secara at hock..semalam cadang nak amik subjek akaun 4 jredit tapi nmpaknyer sekali lagi Allah permudahkan kerje aq..semua ex-diploma upmkb sepakat nak amik subjek prt3003, 3 kredit pagi nie..n lecture die Dr. khanif pun dengan relax setuju...

semua nyer berjalan lancar sampailah subjek tu da di key in dalam smp..atas pertolongan prof. ketua jabatan la gak..klu x susah gak nak key in..alhamdulillah semuaya tenang dan nmpak best hari nie...perkataan bosan mungkin xkan muncul lagi lepas minggu nie kot..sebab nmpak nyer hujung minggu nie da penuh jadual untuk program dengan akhawat..ape2 pun program lebih bermakne dengan akhwat..keh keh keh...

malam tunas budaya kat upm ahad malam..perlu ke x p hah??
aq rase mcm nak lari jauh2 dr bende yang bley jatuhkan iman aq...
al maklum la sekarang penyakit h1N1 da semakin mantap...mungkin lepas nie ade penyakit lain ke..and aq x rase dunia nie mampu bertahan lagi untuk kemungkaran yang semakin melata...
well..ape2 pun..aq xnak jadi pelakon yang direject oleh Allah kerana tak mengikut ape yang di suruh dan buat ape yang dilarang..

aq nak jadi the best actress..hehe
insya-Allah

2:26 pm-

p/s:nak balik seremban sebab besok xde klas..jgn jeles...

2 comments:

enassempoi said...

dinda balik semban hari ni ke??? kul bape??? ena pun balik gak hari ni... jumpa kat umah ek...

nasrul said...

jana wang hanya dengan klik rm 100 hingga rm 300 seminggu,sehari just view link kat bawah untuk maklumat :
free jer view la

http://jutawanklik.com?a_aid=7fd1a516

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)