peace =P

Thursday, July 30, 2009

order..order

satu order yang tak pernah miss
satu gaya yang sangat unik(tulis atas kertas wajib)
satu kedai yang sangat happening (kk2-upmkb)
satu jeritan makcik kantin yang lucu
satu perkongsian bersama
satu orang jer yang kene bayar
satu rase yang tak mungkin dilupe
satu warna yang menarik (lepas dikacau)
satu cawan yang sangat menyegarkan..



hehe..aq rindukan
teh c sarawak..
lame da aq balik semenanjung nie..
xde satu kedai pun jual air tu..
knape???knape??
sape2 yang xpernah minum air teh c..cube la...
tu air faveret aq and best ku kak mas...huhu
rindu kenangan di bintulu...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)