peace =P

Saturday, May 2, 2009

doktor mnyatakan bahawa aq.....

hehe..lupe nak letak tadi...

surat doktor nie menunjukan aq x ape2...
cume alami lebam dalaman...



sakit skit nak solat...tp insya-Allah semua nya indah pada aq..
bile lagi nak solat waktu sakit...nie first time rase solat waktu sakit..bessttt...


berape ramai orang kat dunia nie yang tak solat sebab sajer xnak solat..bukan sebab luper...
Allah bagi ruksah dlm solat supaya memudahkan kita..tp kenape ramai yang xnak solat...
berat ker ar solat tu??pelik ar...
huh,berat tulang jer orang2 nie..
tp..
bukan korang yang membace blog aq la yer...korang sume baik...hehe

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)