peace =P

Sunday, May 3, 2009

dengan bangge nyer aq nak umum...


usaha..usaha..membakar terung masam iban sampai hangus dan hitam gelegam...

5:22 PM

assalamualaikum...

dengan bangga nyer aq nak mengumumkan bahawa blog aq da bley comment...

ghopenyer kene godek2 lagi la...
betul la cikgu aq dulu selalu cakap...
usaha tangga kejayaan....

bley ar aq ajar kawan2 plak lepas nie...^^

terel la cikgu aq dulu-dulu...
so, aq rase aq nak jadi cikgu la...dulu mase kecik-kecik nak jadi polis..tp td aq p cek kesihatan...

tahap kesihatan aq adalah : seperti org berusia 46 tahun...
so, xmampu kot nak jadi polis...

huhuuuuu....aq baru 21 la...
nie kene p main badminton nie...

dapat jage kesihatan, so senang nak p program....
antara 10 ciri2 individu muslim...:sihat tubuh badan...

jom main badminton....


nie badminton kesayangan...huhu baru beli 2 bulan lepas..

5 comments:

joegrimjow said...

haa
da ok pon
hehe

tehais said...

Jom men badminton :P

Armin said...

usaha tangga kejayaan:)..

ak ada racket tenis..wa sedeyh...hilang..mangkuk tul lah saper yg mncuriknya...

weh..terung aper besar tuh...xpernh nmpak pon dlm hidup ak..:)

tehais said...

Jom men badminton :P

teamdakwah said...

letih aq menge"fix" bab komen nie..akhirnya....

terung iban tu...aq ingt nak bawak balik malaysia tanam dalam pasu...

pastu bley jual biji benih die...

sape nak??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)