peace =P

Sunday, August 30, 2009

my konvo...=P



hoorayyy...

dengan akak2 bac.science bio-industry

1:22AM-senawang

assalamualaikum...

setelah sekian lame..baru td aq dapat tgk all my konvo picture..
tu pun dalam friendster kakak...
ape2 pun..aq harap aq dapat pakai baju merah upm dengan line 3 kat tgn(phD)
insya-Allah...

hehe=P

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)