peace =P

Thursday, August 6, 2009

dejavoo

1:33pm-upm,serdang

assalamualaikum...

pagi nie mcm biase la klu balik upm..mesti xchat..dan aq demam buat kali keduanya dalam masa kurang dari 3 minggu..
kali nie dengan batuk sekali..
konvo 8 ogos nie..dan diorng kete sape yang ade simpton h1n1 xpyah datang konvo..
termasuk la aq sebab aq hari nie da masuk hari ketiga aq batuk teruk..
huhu..sedih..

tapi pada aq, sakit is something yang Allah bagi tande Die sayang..
so,xkesah la sakit pun..huhu

ade satu soalan yang selalu jer bermain dalam fikiran aq sekarang...
kebelakangan nie selalu jer aq rase perasaan dejavoo..
tau x ape tu dejavoo??
dejavoo tu adalah satu perasaan di mana kite merasekan bahawa perkara tu pernah berlaku dan berulang..
ade yang kate x mustahil sebab sebelum dilahirkan Allah da ceritakan semua takdir kite..
so, xhairan klu kite merasekan perasaan dejavoo tu..
so, aq harap hari nie akan berjalan dengan baik...

pada sesape yang masih sihat..hargai nikmat sihat itu...

p/s:dejavoo tu xsame dengan perasaan terkenang-kenang..huhu

2 comments:

~Cinta Cukulet~ said...

pernah jugak mengalami dejavoo nih..cikgu saya kata sebab kita pernah mimpikan benda tu..ntah la.huhuhu..

my heart~.. said...

salam....

hmm...kekadang dayah pun ade jgk rse mcm tu....

rse...seolah2...perkara ni da penah berlaku..........dlm waktu yg lepas....n terjadi pula di alam realiti.........lagi sekali.. mungkin rse itu dr kesan ingatan mimpi yang ingat2 lupe...
tp, serious....da bnyk kali jgk rse cmtuh.....huhu

wallahua'lam... ALLAH jualah yg maha mengetahuinya..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)