peace =P

Friday, August 28, 2009

hargai jasa mereka

lawatan mase bulan pose ke kuching..diploma in food estet management

2:44PM-seremban

assalamualaikum...

hari nie aq dapat balik umah and berbuka dengan family..
sejak 3 tahun lepas aq tak dapat buka ngan family...
bagi yang da selalu berbuka dengan family mungkin x rase syahdu..
tapi aq nie emo skit...terharu 1st time dapat b'buka ngan family lepas 3 tahun...
huhu..
so,kat umah xde wat ape sangat just jelajah blog orang,tinggal tapak and melihat ape yang bley jadi tazkirah wat aq hari nie...
dan aq jumpe satu iklan petronas yang da wat air mate jatuh..huhu
g link ni...

mungkin kite xsedar..tapi hakikat nyer bende nie salalu berlaku zaman kite...
kenape??
sebab islam tidak dijadikan cara hidup...

p/s:kat sarawak berbuka pose dipanggil "sungkei"..aq rindu sarawak tapi nak sungkei ngan mak ayah kat umah..huhu

1 comment:

joegrimjow said...

pengalaman mahal tu
hargainya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)