peace =P

Monday, April 4, 2011

broken

why broken a.k.a pecah/patah??

nothing...just a bit disappointed with someone...
its hard for some people say some word to someone..
and sgt2 patah hati when that someone just ignore that word...
you know, after we build up the spirit to say those word...
ingat senang ke??...deep in my heart...hate that attitude...

forget abut that broken2 and so on...

my internship akan happen on may 2011, insya-Allah...
semoga Allah permudahkan perjalanan dan pengurusan nya...

hope dapat sekitar selangor jer...coz still senang nak ke halaqah...
tp klu dapat batu pahat and sekitar johor...
mane plak nk cari rumah nanti...and transfer2 pun makan mase nak arrange...
so, pray to Allah for the best...kan Allah tu hanya memberi yang terbaik...love Allah..

ape2 pun..life become much more busy..
dengan bizness plan nyer, financial nye, management nye, marketing nye...
dan sem depan akan lebih mencabar...i'm taking international marketing..
why??
sebab nk tebus marketing sem nie yang hancus mancus...for sure, i really want to be a marketer...

p/s: kadang2 best frenz pun xbley caye n xpaham...nak percaya sape lagi...sape lagi nak paham..
malas layan perasaan...mari menjadi musleem productive....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)