peace =P

Wednesday, April 20, 2011

ceciter

ceciter is one of the term for "try to story"..haha
well, more word will coming soon on Kamus Dewan Bahasa dan Pustaka year 2012..
interesting story huh??
what ever...

i guess, i have more interesting story for this couple days...
let me ceciter2 to u all...haha..

firstly, i be poke up with some person which in nasyid group- Devotees member...
interesting...never chat with of those anyways..thatz the first time..
quite mesra jugak la~~~bagus, xsombong...name pun nasyid, insya-Allah baik2..=)
anyways, truly love their song pun since kat bintulu lagi...
letz guess, who the person who poke me??



and the second story yang agak menarik jugak adalah...

i've be poke up and have a chat with one of the contestant of Imam Muda...
unexpected things that happen today...mungkin boleh share2 ilmu lepas nie...
walaupun xpernah tgk imam muda, but in term of ilmu, they must have a lot jugak la kan??..

well, sharing is caring...right??
may be we can ceciter more after this...



guess who i have chat with??-secret-

ape2 pun, menarik jugak bile berbual dengan mereka...
semoga industri tanah air lebih banyak orang mcm mereka2 nie berbanding orang2......hehe
bak kate nabil "lu pikir la sendiri"...

p/s: mari settlekan assignment....semoga dipermudahkan urusan...so, sabtu nie boleh turun tolong ustaz run program...insya-Allah....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)