peace =P

Saturday, March 26, 2011

diam

lame x update...
doesnt matter...life become so much busy...
a bit miserable but thankz and syukur pada Allah kerna masih memberi ketenangan...
"sesungguhnya dengan mengingati Allah hati akan menjadi tenang..."

diam x diam, da masuk 11th week da upm...
xsabar rasenyer nak habiskan degree nie...
walaupun ade lagi setahun final project...
3tahun diploma + 3 tahun degree...i guess thatz a long pressure...but happy...

impian menjadi marketer mcm kne tinggalkan sekejap...
sebab??
mak aii...susah gellzzz subject nyer...
nangis??da xde air mate da....
(thankz to yang sudi mendengar keluhan..mesti stress dapat best frenz mcm aq kan??
da la luahkan masalah...siap luahkan perasaan lagi....xde niat nk igtkan mase silam kite...
cume bile emo, mmg gitu....)

ape2 pun, i really want to become a good marketer...
baik market product, or market dakwah (nie yang priority)
pray for my best in marketing subject...

anyway, today off to Raub, Pahang...trip with coursemate and Dr. Norsida...
hope can gain something for my soul...sebab i suppose go to daurah tp trip nie...;(
rindu da kat Ustaz.s and kata2nya yang basah tu....

p/s: nmpak nye seseorang sudah pandai bermain kata2 manja...erk~??!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)