peace =P

Saturday, September 19, 2009

i miss muhammad

11:38pm-seremban,n.9

assalamualaikum...

setelah 3 tahun aq xberaye dengan family, aq rase mcm lain jer skit....
tapi ape yang same is...
malam raye dulu aq rindukan seseorang iaitu Muhammad bin Abdullah dan hari nie pun same...

aq xtau la aq layak ke masuk syurga...aq tau aq xlayak tapi aq xnak masuk nerake gak...
dengan perangai yang aq ade skang, aq rase mesti rasulullah s.a.w xnak jumpe aq...
aq rindu die tapi ape yang die da smpaikan bukan semua aq ikut...
kadang2 aq rase truk...
kate sayang, cinta..tapi....=(

sebab klu ikutkan adat bercinta...
klu bercinta, mesti kiter sanggup lakukan semua untuk orang yang kite cintai tu..
tapi aq..cakap jer rindu n cinta...tapi kelakuan aq lansung xde gaye cinta dan sayang pada Rasulullah s.a.w...
aq bingung di malam raye nie....
ramadhan da pun pergi dan "berubahkah aq??"

i really sorry, my love (Rasulullah s.a.w)
i'll try to promise u that i will make a history just like u did..
i hope i will always be on the right path just like ur frenz do...
as long as i alive, as long as my soul in my body,
i will work for islam...and bring islam back on this earth..
just like u did for us...
even u had be thrown by stone,
even u had be prick by an arrow,
and your bleeding....
u never stop doing ur job (sperad islam)
and why should i??...
thanks for doing that for us...
thankz Allah for the spirit of love that u blow in our soul...
alhamdulillah coz now i'm very proud to say...

"i'm muslim and i always love u"

1 comment:

green said...

so, raya ngan sape?
no offence~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)