peace =P

Saturday, September 26, 2009

do nothing..

10:11PM- seremban

assalamualaikum...

sebelum aq nak wat asgment...

hari nie aq xchat sangat..dengan selsema and sakit mata yang xhilang2...
besok da nak balik kampus...mcm malas pun ade..tapi perjuangan harus diteruskan...

ehm...
dalam hidup banyak masalah...
aq tau dan aq da bersedia untuk itu..cume kadang2 masalah buat kite down...
dan sebenarnyer yang paling aq xsuke is..
aq down sebelum aq berusaha...mungkin sebab mindset aq yang jarang nak pikir positif..
bukan xbley..cume..ntah la...

mood
aq xrase aq ade mood yang baik hari nie...
knape??
well...what should i say..
i do nothing and felt down...no solution

p/s:aq rase aq semakin hari semakin xchat...and mungkin da effect otak aq skang...aduhhhh

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)