peace =P

Monday, May 23, 2011

aku

aku/me/i/wa/ana = ur fingertips pointing at your nose...ok?? thatz what its mean...

aq rs aq xpernah ceciter lagi sape aq sebenarnye....
ewah~~mcm la de orang nk tau...
xpe..untuk sape2 yang nk tau je...
err...anyone??haha~~
whatttevehh!! (gaya tangan: lurus ke depan smbil melukis tanda soal (?) besar di atas udara...dan dihujung titik tanda soal,sila ketik jari)-folow me?? XD

ok...alasan aq seriusly...
bosan tgh mlm nie...xbley la tido...
sebab pikir...besok nk p ikut adik aq ke x walk in interview kat kilang german...
ok...sebab tu aq nk tulis sesaje je mlm nie...(jgn tnye lagi)

name penuh: erm~~assume je aq lupe...(bley ke??)
name nick: team (sebab life aq mmg suke hidup dlm group)
klu dlm tulisan indonesia tim=kumpulan...so, either english or indonesian its still mean team...
ok??get me??its team..

sorang dr peserta imam muda pernah tanye aq personally...
"knape name shah mohamad?? ceciter..ceciter"
ewah...
nk story la skit...
aq minat name shah...n seseorang yang telah memberi kesan dalam perubahan hidup aq pun name nye ade "shah"...sape?? boleh kate ayah angkat la...cume xrasmi...haha
n zaman dolu2...sume y ade name shah is someone yang kite panggil sultan...
so, aq teringin gak nk jadi sultan...so, why not aq berangan2 gune name nie skang...mane la tau...

sekarang mohamad...
well, nie name ayah den...betul n serius...
sebab tu aq suke name aq (yang rahsia tu) gabung dgn name ayah aq...serius nmpak hebat...
lagipun, mohamad (arab) maksud die terpuji...so, aq suke sgt...

ingat lagi kisah Rasulullah saw...
sebelum Rasulullah saw, xde sorang orang arab pun name Muhammad...
so, kira Muhammad nie, Rasulullah saw la org pertama yang pakai name tu...terbaik~~~
so, walaupun maksud name aq xdela hebat mcm "sempurna", "pemurah", "lemah-lembut",
tp aq suke name aq bile gabung dgn name ayah aq...haha~~ok, cukup di situ...

tempat lahir: sabah...tp 2 tahun je duk sane..
pastu aq pindah keyell (kuala lumpur) 10 tahun, and negeri sembilan 11 tahun...campur2 semua...jadi la umur aq 23 tahun...simple math...haha
tp aq study sarawak 3 tahun, and still study skang kat selangor...universiti same, tempat je lain...
uni ape plihan aq?? tgk entry nie: sensei

ok..ape lagi...
kawan??kawan baik??kawan sejati??kawan dunia akhirat??
alhamdulillah...sume aq ade...
mention name??ohhww...no no no...
cukup la aq mengenali mereka sebaiknya...hehe

tp aq nk tnye sesuatu la...
pernah x korang percaya kawan korang 100% tnpe korang sedar??
best frenz aq??no no no
well, aq ade la sorang..jgn tnye knape??
sebab aq pun xtau...cume aq rs die cukup "sempurna" untuk dipercayai....
haha..aq rs la...
klu kne tipu, nk wat mcm mane...
org kate setiap org yang muncul dalam hidup kite mampu buat kite menjadi lebih tabah, matang, baik, etc...(byk sgt)

ok cukup la kot...ngantuk kot bace entry panjang2 nie...klu novel jiwang, layan la gak~~
ohw, besok aq ingat nk wat citer romatik la...
korang pernah ade x??aq ade...haha
mak ayah aq pun ade...tgk la bile aq free aq post...


cr aq dlm gamba nie...erm~~
haha...jwpn die, aq tukang tgkap gmba...
yang ade beg camping kesayangan aq je dlm gamba nie...
ok~~choww...

p/s: besok...aq nk p semua tempat yang bley bg aq keje kat seluruh senawang nie...aq bosan tahap gaban da nie duk umah...walaupun home sweet home, tp klu duk dlm umah 24 jam..tetibe jd x sweet...jd pemalas lagi ade la...kah kah kah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)