peace =P

Saturday, March 14, 2009




in the name of Allah The most Gracious The most Merciful...

semakin hari,semakin teruk hidup aq rasekan..
mane datang perasaan teruk..mane lagi klu bukan hati aq yang cakap macam tu..
besok daurah baitul muslim...
my sis semua da cakap...kiteorang da cukup umur untuk fikirkan baitul muslim...

tp aq masih tertanye-tanye..mungkin ke aq da bersedia??
aq rase tak cukup bagus...tapi my frenz said..no body is perfect...
klu nak tunggu kite cukup bagus sampai bile??
dan kite pun tak pasti sama ada bila kita harus pulangkan balik nyawa kita nie...
klu bukan sekarang dan keep upgreed iman...takut-takut rumah kita di akhirat bukan firdaus...

mungkin kene berubah sekarang kot..jangan baran sangat...
jangan pentingkan diri sangat...kene fikir umat...

betul la ape yang imam hassan al-banna cakap:
"tak salah jika kamu merasakan kamu sedang memikul beban yang berat.."

1:59 AM

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)