peace =P

Monday, March 23, 2009

ayuh..bangun !!!




assalamualaikum...

10:15 PM..


walaupun baru jer pukul 10 lebih skit rase macam mengantuk sangat..aq rase sebab aq kurang jage kesihatan lar....aduh..macam mane nak aktif wat kejer nie..

selalunya dalam keadaan macam nie lah yang menybabkan kita malas nak gerakan islam...tapi percayalah...saat tenaga kita da merah nie la saat yang paling bernilai dalam hidup seorang daie..saat die penat, saat die kekurangan duit, saat die banyak kerje sihir dan banyak lagi saat-saat lain yang pada kita menyusahkan kita wat kerja dakwah...

orang kaya yang bersedekah baik, tp orang miskin yang bersedekah lagi baik...

so..ayuh bangun team...terus kan jalan juang yang masih jauh...biar mati shahid..
itu cita-cita tertinggi...




ok...nak kene siapkan report untuk bos minggu nie...tak boleh tulis panjang-panjang...tanggungjawab kene selesaikan supya tiada fitnah buat muslim...kerana muslim adalah yang lebih baik amalan nyer...caya lahhh



10:19 PM

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)