peace =P

Thursday, April 23, 2009

kata hati hari ini...





klu nak menangis itu baik...
tp klu dapat sabar itu lebih baik...
kadang-kadang silap sendiri kite cuba letak atas bahu orang lain..
sebab kite tak mahu tanggung beban hati..
namun hakikatnya, kita merasai...

pernah aq mencintai manusia,
pernah aq mencintai harta..
dan pernah juga aq mencintai diriku sendiri...

namun semua cinta tu buat aq akan menangis dan terus menangis...
cube aq tahan resah hati, rasa hati, debaran hati, dan getaran hati...
namun ia bukan sesuatu yang hanya di buat dengan petik jari...

klu mampu aq luahkan pada manusia yang memahami,
pasti sudah aq luahkan...
namun aq yakin, Allah lebih mengerti...
kerna kadang-kadang aq sendiri kurang jelas dengan diriku...

ada lebih baik bagi ku andai dapat ku kumpul cintaku buat ILAHI...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)