peace =P

Monday, April 27, 2009

hureyyy!!!



8:42 PM

assalamualaikum...

selesai sudah debaran nak jadi hafiz hamidun kononya...
nmpak nyer program sibu berlansung dengan sangat jaya nya...
nervous gak first time jadi hafiz hamidun...tapi alhamdulillah segalanya dipermudahkan...
program sangat best la...caya lah akhwat sibu...
insya-allah adik2 yang di tajmik tu confirm suke untuk jadi akhwat..
akhwat kan bestttt......







gamez pijak-pijak ukhuwah



dinding ukhuwah...tapi kiteorg kalah la plakkkk....=(

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)