peace =P

Friday, April 24, 2009

first timez nak jadi hafiz hamidun...

1:26 AM

huhu...nervous la plak nak p buat task kat sibu nie...
first time jad hafiz hamidun...hehe, kire mcm MC la..
tp xpe..nasib kawan2 ramai support....
akhwat1 ku yang disayangi...
doa-doakan yer....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)