peace =P

Sunday, June 19, 2011

uhibbuki~~

sejak 8 may 2011 sampai la hari nie...19 jun 2011...
brape hari da agak2 nyer hah???
erm...setelah kire hampir seminit...
nmpak nye jumlah keseluruhan hari adalah 42 hari...
wah~~seakan masa lambat sgt bergerak...
tp byk bende da berlaku dlm hidup aq, kita, dia, engkau, mereka, kamu etc...

setiap hari, ade je bende y happen...
baik, buruk, indah, teruk, kosong, gembira, sedih etc...

tak tau hari nie, mcm rindu sgt pada seorang insan...
insan y byk memberi aq erti hidup bertuhan...
i mean, mengenalkan aq pada jalan menuju ilahi...
aq tau...mesti susah utk die....dpt teman seteruk aq...

tp sejak aq balik semenanjung, tahun 2009 tu....
kite da jarang sgt tidur sama, makan sekali, berbual mesra same2~~
org kate, kami selalu sgt bersama...
so, tiap kali daurah mesti kne pisahkan...tp sebenarnye,kite da jarang bersama...
masa y ade cume dlm train bile nak p usrah same2...jaulah pun pisah krete....
train ktm tu je la mase kite...rindu saat tu sekarang!!!

rindu sgt nk sit and share same2 mcm dulu2....
byk sgt y da brubah dlm diri nie...
tau je...xbley jadikan alasan sebab kite da jarang bersama n kurang caring each other menyebabkan kite mudah lemah n mungkin malas, or mungkin down...
niat kne sentiase betulkan..memang pun, n tau je...
cume....klu dpt bersama2 lagi best...
hamassatus shabab!!

ape2 pun, jazakillah khair buat ukhti kesayanganku yang juga merangkap teman sejati, sahabat dunia akhirat, buah hati saya...hehe
serius, tanpa ukhti...mmg rs lain~~jauh kite walaupun sejengkal sememangnye memberi kesan y teruk buat saya...seems like i need u to baby sit me again n forever...
balik la upm, jenguk saya...duk pahang lame2 pun, bukan best...hehe

uhibbuki fillah (i love u because of Allah)

p/s: sedih sgt....n mcm xnk p keje je besok...xsuke...xsuke...xsuke~~~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)