peace =P

Monday, June 27, 2011

arghhh


alrite, tgk title pun da tau aq stress tahap gaban...

masalah lepas satu, satu, dan satu lagi...dan lagi...dan lagi....
tak sanggup rasenye untuk teruskan praktikal...

belum 30 hari lagi, tp bebanan sgt2 men'down'kan aq...
serius...
setiap hari, ade je masalah...
and makin teruk dan terus teruk...

teringat satu lagu..
~~ujian adalah..tarbiyah dr Allah....~~

yup, tau...cume aq xsanggup untuk tunggu masalah terus terusan menjadi makin teruk dan teruk...
terase lmbat sgt 30 hari berlalu...
ketenangan y Allah tarik selama 30 hari ni buat aq semakin rs down...
setiap hari penuh dgn debaran n masalah...
ooo...sgt negatif rasenye jiwa aq sekarang..
bak kate nabil JK...jiwa kacau beb~~

besok ingat nk mintak cuti...
aq nk settle kan problem2 y menarik jiwa aq dr ketenangan...
so that aq xnk tanggung bende y semakin teruk...

ok la..chow!!!

p/s: i waiting a call that seems like not going to happen...so, i need to rest up my mind...fuh~~
zzzzzz......

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)