peace =P

Wednesday, October 20, 2010

jauh

jauh a.k.a far in english...

my story with my best friends seems never find the ending....
my heart, my mind...miserable....
can't even focus on my study...
and i'm absolutely hates this situation....

looking for a new best friend??
insaf already....no more best friend...
terlalu banyak dugaan klu ade best friend....xsanggup lagi rasenyer...

macam mane nk happy balik yer???
1. makan banyak??
2. sporting??
3. holiday??
4. tidor?? and
5. focus on assignmnt y berlambak2...

well, ape2 pun...yang akan buat hati tenang x lain, xbukan dengan mengingati Allah...
seriusly, its works...cume bile ter flash back mase lepas, i feel bad again....
its ok..everythings is just about time....yeah, it all about time...

p/s: i will makes myself far from u,my beloved best friend....insya-Allah...

2 comments:

SilentReader said...

pencarian sahabat sejati itu ibarat mencari berlian di antara ribuan kristal..

Anonymous said...

dan kadang2 mungkin ia ibarat mencari berlian dalam ribuan serpihan kaca...yang mana kadang menyakitkan tp akhirnya pasti tak memberi kecewa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)