peace =P

Thursday, September 16, 2010

raya

cerita pagi raye...

ehm, raye tahun nie theme:purple...
knape??xtau..tibe2 family decide mcm tu...
xkesah la...raye thn nie my sis sponser...cewah..mcm artis gitu...

alhamdulillah...pagi raye,my whole family sume ade...
my dad pun dapat cuti jumaat tu...(selalu kne keje...)

happening???confirm!!!!
my family mmg ramai minat korea movie...i'm not included...tp style nie nmpak cute..
v^.^"

well, nie br separuh jer...separuh lagi dlm rumah..xminat bergambar...hehe

ops!!!...this is my younger brother...dulu mase kcik2 die ketot..aq slalu marah die bile die nk sangkut baju xsmpai...tp skang, br aq perasan..die da menggalah...so, aq plak mintak tlg klu x smpai...tp die xbley la nk marah aq..sebab...AKU KAN KAKAK!!!(ala2 iklan digi)

style mase zaman kanak2...topeng gune tgn...percaye atau x, mmg rmai xreti wat tgn mcm topeng nie...kire sape dpt buat tu hebat laaa...

nie la kami sekeluarga (gurlz jer aa)...xpernah lagi dpt gamba penuh sume pempuan mcm nie...hehe...

cakap pasal raye...aq rase duit banyak habis...klu tgk kasut jer, sume tau..mau2 total,RM300++ kot...adoyaiiiii....lepas raye, tenung la kasut raye tu smpai bocor...sebab duit xder..haha

itu la crite my raye kat kampung...happening la kot tahun nie...
ape yang xhappening nyer adalah..minggu depan ade test and presentation...adoyaiiiiii....

p/s:aq nk balik uni awal, tp family xbg...habis la...da la mood study xde klu duk umah.....T.T"

4 comments:

Uruchimaru @ kf said...

wahhhhhhhhh..ungu tue...!
betul ke anda x minat korean movie? mcm xpercaye je hee..=)

shah mohamad said...

v^.^"
sgt purple kan??hehe

xminat sebab sgt2 jiwang...
i'm more to fact not fantasy...

p/s:my principle:hidup kne sedar diri...hehe

Uruchimaru @ kf said...

i'm respect u principle but is look very strict..did u know?

shah mohamad said...

i realize that...

but after what happen in my life,i need that strict principle..
so that i won't get hurt...

v^.^"

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)