peace =P

Wednesday, September 15, 2010

44




assalamualaikum...
v^.^"

percaya a.k.a trust...
well, pernah dgr x pasal 44 hari...
klu kite buat satu bende slame 44 hari secara konsisten, kite akan kekal buat bende tu selamenyer...
pernah dgr x??pernah x??

i dont know the truth about it, but i use to believe it..hehe...

bukan ape..aq ingat nk tinggalkan sesuatu yang xberguna for me n mylife...
ape die??xkesah la ape die..tp aq rase perbuatan tu tak elok...
mcm mane tau??
my friends pernah bgtau yang...
rasulullah saw pernah cakap...
"hati akan tenang kepada kebaikan dan resah kepada keburukan"

so, i think i want to leave it for not only 44 days but forever...
succeed atau x itu xkesah...yang pasti aq akan try my best...

rindu sgt dengan Rasulullah saw...if only he know what am i doing now, he would be so sad...
i'm so sorry...T.T"

p/s: maji-mak seon mul, i byeo-rin geol (the last gift is separate)..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)