peace =P

Tuesday, July 19, 2011

sabar

alrite~~sabar...
sape xtau...sabar is sabar...haha

ade org, xmampu nk bersabar...tp tau x...
"the time kite rase da xbley sabar, tu lah sebenarnye permulaan sabar"...
so, sabar....haha

tinggal 5 minggu lagi...
last date praktikal aq...26 august 2011...
mmg da x lame lagi...fuh~~sabar..sabar...

today, buat kali ntah keberape ntah....
i keep making bad things, n my best frenz keep patient with my attitude...
well, my d-best frenz is always like that...
and sometimes u may feel bad to have a frenz like that...mcm rs xlayak..haha
ape2 pun, thatz a relationship suppose to be...

bile seorang buat hal, y sorang lagi bagi masa n ruang untuk perbaiki suasana...
because, "time will fix every things"...i'm sure believe that...agree??

anyway, my d-best frenz might be down now since result upu a bit disappointed...
ape2 pun i pray for the best becoming result...
GAMBATE OK!!!! yosh~~

so, lagi sekali...sabar is all about~~

p/s: tired and byk sgt keje...knape la hanya 4 org nak uruskan kerja kosong more than 100 vacancies...stress!!! anyone need job??


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)