peace =P

Thursday, February 24, 2011

another


hari nie...

there couple times my frenz said that i act like diktator...
suruh2 orang tanpa sebut perkataan "tolong" or "please"...

mungkin kesilapan aku sebab memang xpernah train diri utk gune perktaan tu...
mungkin kne start sekarang...
well, sbelum ade hati2 yang terasa...its better for me to say sorry..

orang kate "sorry" tu magic word...
tp bg aku..."thatz my word"...
mungkin sebab aku selalu buat salah...and da terbiasa guna perkataan tu...
tp sememang nyer aku ikhlas sgt bile say "sorry"...

nak di jadikan cerita....
when i send msg to one of my friendz to apologize about my diktator behavior,
my frenz tu reply this msg:

"Aq xde rse cm2 pown..... Rilek r kt kn best frend....haha"

my reaction:
BEST FRIEND?? adakah aku semakin trauma dengan word tu...
is that true that i need another best friend in my life and get hurt again??
adakah die akan menjadi seperti my last best friend??
erm...
i need to rest my mind right now...i mean it....

p/s: adakah die pengganti??

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)