peace =P

Friday, August 13, 2010

empty

ustaz pernah cakap...

kite xbley tuang air dlm gelas yang penuh...
sebab ape shj yang kite tuang akan tumpah keluar semula...

mcm tu jugak dengan jahiliyyah and islam...
dlm diri kite..
jika ia bukan islam, maka ia adalah jahiliyyah....

jika jahiliyyah penuh dlm diri, mcm mane islam nak masuk???


empty ur glass of jahiliyyah in this ramadhan, so that u can get more pahale....


p/s: merindui saat ketika aq berkenalan semula dengan Allah... i miss bintulu soo much....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)