peace =P

Sunday, June 20, 2010

lancar

Pertubuhan IKRAM Malaysia (IKRAM)


excited...

well, what else that i can say...
majlis pelancaran IKRAM berlansung dgn sgt lancar...tentatif start 9.00AM and mmg start on time...tamat 1.45PM, and mmg habis on time....sgt lah punctual nyer...itulah kami..insya-Allah akan selamanye begitu...

remeber about the past:
org selalu cakap kami buat kerje sia2 sebab xde jemaah la, xde wadah la...tp salah ker kami kerja kerana Allah..ingin menegakan islam di bumi milik-Nya....

kini,
IKRAM membawa perubahan...
as example:
aqsa syarif, lajnah palestine IKRAM telah pun melaksanakan LL4G(lifiline for gaza) dan membuka hampir segenap mata penduduk dunia...
dan akan sentiasa membawa perubahan...insya-Allah...

ini hari bersejarah kami di Malaysia...
setelah berdakwah lebih 3 dekad di malaysia, kini kami muncul setelah disyura...

semoga dunia dakwah akan semakin rancak baik di Malaysia mahupun di Dunia...
Ustaziatul'Alam janji Allah....marilah bersama kami....
takbir!!!!! ALLAHU AKHBAR....


cenderahati dr IKRAM

p/s: warna logo IKRAM bukan biru, bukan hijau yer...tp diantaranya..tercoise...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)