peace =P

Friday, June 25, 2010

again

my next kezen walimah after my my kezen walimah is just around the coner..

meaning that, so many walimah to attend...
anyway, hukum nyer wajib for attend if tuan rumah da jemput...
my kezen pun....

bila kah tiba masaku??ehem2...
belum sampai seru mungkin...=P


hadiah buat kezen ku...i makes myself...huhu

p/s: lagi 2 minggu start kuliah...aq rajin lagi ke nk study ar???

3 comments:

Uruchimaru @ kf said...

mmg perlu hadiri walamatul urus itu jika tidak memberi kemudaratan kan..!

Uruchimaru @ kf said...

oh kita dpt kesan anda dari melaka skrg ini..
maaf andai tersilap !

shah mohamad said...

hait..akan dihadiri mjlis2 makan free nie..hehe

dari negeri sembilan...
tp mungkin sebab dekat sgt dgn melaka kot...=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)