peace =P

Monday, October 12, 2009

worm

4:36PM-kelas lab ellis

assalamualaikum...

1990- umur aq 2 tahun..sebut worm, aq pun xpasti ape maksud die..."ade ke orang sebut ar mase tu??"ape2 la...kisah aq pun..korang xtau

1998-dulu klu sebut worm, atau cacing..aq akan terus lari..
geli tahap naga wat aq susah nak interct ngan binatang tu dari kecik lagi...

2007- aq still geli ngan binatang name worm...walaupun aq amik perladangan dan main ngan tanah setiap hari kat kampus...
2008- aq memancing gune worm aka cacing..tapi bos aq yang pasangkan umpan..kali ke 3 aq jerit name die pasang umpan..die da xnk layan..hilang mood mancing aq...

2009-aq da xamik ladang sebab xnak main ngan worm..tapi baru2 nie, ade worm yang aq x geli tapi aq geram telah muncul dalam lap top aq..name nyer virus worm32...
tensen xpayah cakap...

ade sape2 tau mcm mane nak buang worm dlm c yang telah beranak pinak x??
tanpe perlu format sekarang
da terlalu banyak..
assgment tgh klimaks...

p/s:worm...worm...knape la name ko worm....lari..cacing kejar..

1 comment:

Ann said...

mmg xde cara dh..kene format gak c tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)