peace =P

Tuesday, October 27, 2009

final menyerang

2:34PM-upm

assalamualaikum..

aq rase lame gak aq xmenerjah blog nie..
al maklum ler..as a student, final exam mmg akan beri impact..hoho..(betul ker???)

aq xpasti berape banyak final exam aq da lalui, tapi ape yang pasti masih banyak final exam yang bakal aq lalui..

mood
aq xbrape nak ade mood...seram,sejuk,xselese,letih,malas,sedih...mcm2 perasaan berbaur..

ape2 pun,
aq kene tau..nie baru final exam di uni..
final exam akhirat xdapat aq gambarkan...
ape yang pasti preparation utk final exam tu aq xcukup bersedia lagi...
lansung xcukup...
aq sedang "mencari spirit yang hilang"

tukar ciriter plak..
love,
tadi aq bukak email..ade somebody hantar email..
tajuk die..
"love is serius mental disease"
aq try bukak read more die..tapi error..xtau la knape..
tapi aq rase memang pun cinte tu satu penyakit serius..
ramai orang xsedar...
klu cintakan Allah, itu lebih baik pada aq..
semoga hati ini xkumpulkan dua cinta didalamnya...
cukuplah cinta Allah...

p/s:semoga semua akan dapat mejalani final exam dengan hati yang bersih dan niat yang betul..aminn

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)