peace =P

Sunday, October 4, 2009

now is different

10:21-fakulti kejuruteraan,UPM

assalamualaikum...

setelah jamuan dinner QKS 2120 (bola tmpar), aq amik keputusan tido bilik kawan jer..
bas pun da xder nak balik kolej sendiri...
best ar dinner korang....thankz en.asri sebab jadi fasi yang rock n anak2 cute ar..haha

ape2 pun bile buat jamuan n berkumpul, teringat kenagan aq n adik2 di bintulu...
makan, tido, gurau bersame2...
aq tau tu sume kenangan...
ape yang pasti ia kenangan terindah...

ape2 pun..aq kene yakin n percaya..
now is different..
da xsame lagi...
kerje kene 2 kali gande sebab pihak lawan bergande2 kat malaysia nie...
tensen ar gak bile nak melawan sesuatu yang da memang da berakar..
tapi best ar gak kadang2 sebab lawak gak budak2 nie bile suke bergosip2...

gosip...
tu la yang selalu aq dengar...
mungkin mcm x dosa jer dengar perkataan gosip..
tapi klu aq cakap mengumpat???

gosip=mengumpat..
pendapat korang??

p/s:lap top kesayangan ku (thariq) rosak sebab virus melampau UPM nie..tensen jer....sape la yang wat virus2 merepek tu....da ar xbley repair....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)