peace =P

Friday, October 9, 2009

peringatan

11:20am-fakulti pertanian2

assalamualaikum..

lame rase nyer tak datang lawat blog sendiri n blog orang lain...
al-maklum la..dalam life student..akhir2 sem terdapat tarikh2 keramat hntar asgment..

kenape sukar untuk kite berbuat baik??
dan bile kite nak ajak, selalu jer kejahatan mendahului...
aq pun xpasti...

tapi satu persoalan dari sahabat...
ape niat awak??
dan bile kejahatan datang dulu, awak terus down nak ajak wat baik...
mesti sebab awak terlalu melihat pada hasil...
sebnarnyer..ape yang penting is usehe...
hasil kan Allah yang tentukan...

ape tau bende tu..
tapi kadang2 aq luper dan terus down..
aq xcukup prepared untuk itu....=(

1 comment:

Uruchimaru @ kf said...

setiap sstu yg dilakukan jgn dipikirkan hasinyer yg penting benihnyer..=p

ps:-emm mcm mane kamo buat background utk blog ? bole wat n3 psl itu tak? sekian terima kasih =p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)