peace =P

Wednesday, December 22, 2010

pass

fuhh!!~~

guess agak lame gak x update blog nie...
mungkin cuti nie banyak sgt melancong...huhu

baru je seminggu lepas pergi johor dan 3 hari lepas p lagi...
xpernah drive sejauh itu...
anyway, alhamdulillah...no accident this time...hehe

actually i miss my best friend a lot...can i??
xsabar rasenyer nak balik kampus dan sibuk kan diri...

ape2 pun, hujung minggu nie, nmpaknyer ramai akhwat akan flying2...
ade jakarta and ada yang ke bintulu....
semoga perjalanan antunna lancar...insya-Allah...

p/s: mcm mane nk lupakan seseorang yang xpatut di ingati?? i'm a bit misery now....

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)