peace =P

Thursday, December 9, 2010

kecoh

erm~~
KECOH...
student upm sekarang ini kecoh dengan student portal upm yang telah bertukar wajah...
cewah...mcm berite ape jer...
ape2 pun tahniah buat upm sebab nmpaknye student portal baru nie lebih transparent kepada pelajar...
erm, utk pengguna baru...password kne caps lock dulu...then change la balik....

dan rmai jugak yang sibuk mengira gpa semester lepas...al-maklum la..result xkeluar lagi, so kne kire sendiri...
mase nie la sume sibuk mintak ajar...mcm mane nak kire gpa...bagus betul...

ape pun...
i thought all my cosmate getz their better result...
coz most of status on facebook showing the happiness sound of wind...
alhamdulillah...
ape2 pun, result Allah yang bagi....
so, panjat syukur kepada Allah swt atas apa jua rezeki yang dikurniakan pada kita...

kite sering lupa yang semua pun Allah swt da tetapkan...tp kite tetap jugak nk tentukan takdir sendiri...usaha gile2 smpai lupa tanggungjawab sebenar...
dan bile result xbaik...kita akan salahkan Allah....sebab xmakbulkan doa kita...
tp sesuatu yang buat aq sedar....bile kite nk sgt uruskan dunia kita, then Allah akan bagi kite uruskan dunia kita....dan bile kite gagal...mase tu lah kita akan rase down yang teramat sgt....
tp klu kite tlg Allah..kan Allah da bagitau dlm surah Muhammad ayat 7..."klu kita tolong agama Allah, Allah akan tolong kita"

tiba2 aq terase...apa yang aq da buat selame nie??erm~~muhasabah diri....

me n my result??
alhamdulillah...if there's no changes on this new portal student, i'm dean...
but still...the truth result not coming up yet...
so, still pray for the better and the best result....

p/s:ape2 pun, subject akaun tetap B+...adoyaiii...tp amik business....hehe...alhamdulillah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)