peace =P

Tuesday, November 23, 2010

weds


another wedding i already attend...

my best friend for sure...
the first question i got from my family...
"dont u thinks its too young for ur friend to get married??"
on 22 years old???
yeah...absolutely...tp jodoh...cant say any comment bout it...

aq smpai lmbat pun wed my friends tu...
exam smpai 4 ptg, on saturday...sedih...
but i still make it...
pecut dgn krete kancil ayah y da expired rotax...
sgt mencabar...siap langgar lampu merah(xsengaja)...
menggigil kaki...
nk kejar wedding kawan punyer pasal...yosshhh!!

cuti sem nie jer ade almost 5 wedding i need to attend...
banyak tuuu.....hope i can make it...

erm~~tu cerita yang mmg confirm (insya-Allah) kawin sebab kad kawin da smpai...
tp aq semakin rimas dgn cinta...

zaman skang couple2(y belum tentu pun kawin) semakin berani mencabar Allah swt....
well, xpayah citer panjang2...tgk youtube kat fb jer pun da seram n cukup untuk menginsafkan diri yang kadang2 lemas dgn ujian dunia....

aq??
seram nyer duduk kat bumi...rase nk p marikh...haha(bley ker??)
takut gak klu2 diri hanyut....
da tgk org lain hanyut...mesti xnk diri hanyut...
thankz to akhwat yang banyak menyokong....

kepada bakal pengantin...selamat pengantin baru...
kepada yang belum confirm, cepat2 la...
jgn mencabar Allah swt sebab Allah sedikit pun xterjejas dgn cabaran kite as manusia....
tp kite lah yang akan rase kerugian yang teramat sangat tu....

p/s: well akan join jaulah adik2 ke melaka...semoga dipermudahkan urusan...seramnyer nk drive adik2 nie....hehe=P
yoshhh!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)