peace =P

Wednesday, November 17, 2010

dad

sepuluh hari yang lepas...
8 hb november 2010...

aq da start my final exam...erm, agak mencaber sebab paper straight 8,9,10 dan 11hb...
that absolutely killing me softly...
anyway, 1st paper...great...my arab subject..and theres a time, i couldnt understand what actually the question ask for...sooooo arabic...
the only translation is the question....and the others....greaaaattt....im so malay...

then 8hb nov 2010- my dad birthday....
i wish him...
and he reply this:

"Baby orng pertama ingatkan ayah. Tak perasan lak ayh dah masok sweet 18,.....plus 40
ha...ha...ha. Tq anyway"

dont it sound cute!!!!...
and my frenz said...
"sekarang aq tau mane team dapat perangai die nie.."
well, like father like daughter...

17hb nov 2010
selamat hari raya aidul adha for everyone...
aq raye kat upm kali nie...
ingat da balik Malaysia bley raye ngan family...jawapanyer...x
klu da paper besok pagi...

policy and regulation...
my best frenz said, "xpayah blaja subject mcm tu, bukan ke dalam hidup kite da mmg ade polisi sendiri..."yup die betul..

ape2 pun.. i had fun in this 10 days...
bad time, lovely time...
and i love my life...

p/s: ops!!!..xstudy lagi nie...Dr.Amin...bg markah lebih!!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)