peace =P

Thursday, November 4, 2010

quote


quote for today...

my frenz quote this on his facebook for me:

"kurang motivasi la ko ni tim. manusia hnya mggunakan otak die x sampai pun 1 peratus, smpaikan org bijak pandai mcm einstein tu pun gunakan otak die x smpai 2 peratus. so, org yang tekun dan berusaha, akan dapat menjadi pandai, x kira sapepun. ko masih ade potensi untuk jd insan cemerlang. aku sebenarnya merepek, tp lantakla. ko blaja sungguh2, ilmu yg dberkati Allah n guru tdk dberikan gred tp memberi manfaat kepada siapa yg menggunakannya dengn cr yg btul. sekiann........"

so, yes...he's right...
gambate kudasai team...
final exam coming!!!!

p/s: nmpaknyer xjd p terengganu...mmg aq n terengganu xbrape nk ade jodoh...aq da p semua negeri di malaysia termasuk brunei tp belum pernah jejak terengganu n kelantan..T.T

2 comments:

Anonymous said...

お試し下さい!
すべてのベスト!

shah mohamad said...

arigato neh....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)