peace =P

Thursday, February 11, 2010

hadiah ulang tahun


assalamualaikum...

hari nie genap la umur ku 22 tahun...(tahun masihi la)

selalunye kite akan dapat hadiah dari sahabat or family..tapi aq sangat gembira sebab aq terima lebih dari itu...

aq menangis kerana rindu kan seseorang dan rindu itu adalah buat Rasulullah s.a.w..
apa yang lebih bahagia bagi aq melainkan perasaan cinta dan rindu yang Allah ilhamkan buatku kepada seseorang yang berhak..iaitu Rasulullah s.a.w...

satu kisah cinta dan rindu Rasulullah buat umat akhir zaman (bukan fix=ulang cerita): Rasulullah sedang merindui seseorang..dan sahabat bertanye "siapakah mereka?"(dlm keadaan yang agak jeles la) Rasulullah menjawab..mereka adalah umatku yang melaksanakan sunnah ku, mencintai dan merinduiku tanpa melihat wajahku...(itu la die umat akhir zaman yang masih mengikuti jalan Rasulullah...)

kire cinta and rindu aq berbalas la...cume Rasulullah balas lagi awal...
i really really miss him....(selawat ke atas baginda)

p/s: dapat hadiah bezday cincin dari sahabat seusrah...hehe thankz adawiyah...buat nadia, keronsang pun cantik gak...kek pun cantik, makanan pun best...hehe uhibbuki fillah...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)