peace =P

Saturday, February 25, 2012

last post

well, i know xrmai pun y follow blog nie...
tp sgt2 thankz pd y da byk share pendapat untuk blog nie...
a lot of things happen..

lepas ayah meninggal hari tu,
aq jadi lain skit..
lain mcm mane, biar la aq je y tau...

lepas tu byk sgt bad things happen...
yup,jgn lupe sabar...

so, lepas lame fikir2...
aq nk jadikan tarikh 24 feb 2012 sebagai pengakhiran blog nie...

aq akn keep blogging...
cume pada page yang lain..and cerite y lain...
penulisan y lain...
semua lain la...

so, thank for the big support...
dgn lafaz bismillah aq akhiri penulisan nie...

p/s: persahabatan itu satu perkara y sgt aq suke...cume jgn pernah mengkhianati~~

10 comments:

ellaenor said...

ohh dah abis ke...HHhhhmmm

obat benjolan di leher herbal said...

^_^

obat tradisional darah tinggi said...

nice post.,

cara cepat mengobati sakit demam berdarah secara alami said...

nice infonya gan

obat alami osteoporosis said...

sukses selalu gan

obat tradisional gagal ginjal said...

ditunggu info lainnya

obat alami tumor lambung said...

ditunggu kunjungan baliknya

cara mengobati nyeri sendi secara alami said...

ditunggu postingan yang baru

john said...

Berbagi memang indah

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)