peace =P

Tuesday, February 7, 2012

29jan2012

hari ni da 7th february 2012...
perasaan hari nie bercampur baur...
rimas rasenye ade perasaan mcm nie...
serius~~~

well, 29jan2012...
tarikh aq kehilangan seorang insan...
insan y darahnya mngalir deras dlm darahku...
seorang insan y aq sayang...
seorang insan y tidak mungkin ada gantinya lagi...
tepat jam 2:10pm/29Jan2012...
aq kehilangan ayah...

wlupun da 10 hari, perasaan seperti...
ayah sentiasa ada...
mungkin sebab mmg ayah jarang di rumah...
ye la...balik seminggu sekali...
sbb ayah kerja jauh dr rumah...

kami redha atas pemergianya...
pesanan pakcik "boleh menangis, tp jgn meratapi"...
ye...aq tau...

sejak ayah xde nie...rs mcm lain sgt...
byk perasaan bersalah, mnyesal bermain2 dlm otak fikiran aq...
mungkin sbb byk salah silap y da aq lakukan...
mmg banyak...
syukur kepada Allah...
kerna aq pernah merasai pelukan dan ciuman dr insan bergelar ayah...

aq doa ayah berada dikalangan hambaNya y disayangi dan diredhai...
dan aq...
nak brubah...aq nak jadi anak y dikatakan aset kepada kedua orang tuanya...
insyaAllah..

aq bersyukur...
kerna aq masih punya emak...
masih belum terlambat untuk aq berbakti pada emak...

p/s: sometimes i feel like i am crazy...did i??

4 comments:

BaQ said...

jom sama2 jadi crazy..huhu..mngarut~

hmm..that feeling~
16 october 1999

different situations, different times, but still the same^^

jom berbakti kepada emak..huhu~

i know u can do it!! :)

obat alami untuk stroke ringan said...

makasih banyak gan

cara menghilangkan varises dengan cepat said...

thanks gan artikelnya
sukses selalu

kumpulan resep obat herbal said...

nice gan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)