peace =P

Saturday, August 27, 2011

erm~~


malam 27 ramadhan...
last day aq trainee...
perasaan...xreti ar nak kate...speechless...
mcm xpercaye pun ade...
as my colleague ckp la...die mcm xpercaye je aq xde nti...
as least aq dpt ucap selamat tinggal kat manager kesayangan aq...
hehe...

as my manager nk suruh aq smbung keje kat sane one year later...
so, i guess...i need a deep thinking...sure i should...

somehow, this week mmg hijeck skit...
tidur mmg pukul 1 pagi n bangun 5 pagi...wah~~
agak mem bz kan diri...

ape2 pun sebelum terlambat..aq nk ucap

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR N BATIN ATAS SEGALA SALAH SILAP, BAIK KATA MAHUPUN PERBUATAN...BIAR KITE KENAL MAHUPUN X KENAL...ATAU BARU NK MENGENALI...SEMOGA HUBUNGAN AKAN KEKAL KUKUH SAMPAI KE JINJANG PELAMIN (utk y berkenaan la)...haha



alrite yoo....chow!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)