peace =P

Tuesday, August 2, 2011

alhamdulillah

Alhamdulillah....
semoga hari nie diberkati dan diredhai Allah swt....ameen

ape y best hari nie dlm hidup korang??
hidup aq??
well, best..best...
hari nie berjaya khatam kan al-quran...
so, insya-Allah nekad nak khatam kali ke-2 ramadhan kali nie...
ameen....

sebenarnye, ramadhan kali nie...rs sangat lain tahun nie...
hari pertama: batuk, selsema + demam...(tarbiyah pertama rmadhan)
hari kedua: mintak cuti dr line manager...mmg sakit kepale n xlarat...

line manager balas: "Ok, rest well n take care"....
my favorite word...TAKE CARE...
n word nie byk kenangan dlm life aq...

nak share sms2 puase dr org la...

1. "Slamat mnyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak...Moga kt dpt mnjalankan kwajipan sbg seorg muslim dgn sesempurna yg bolehn ikhlas keranaNYA"
2. "Jzkk.. Salam Ramadhan.. Moga Ramadhan ini lebih berkah.. Miss u sis"
3. "Salam..slmt mnyambut ketibaan bulan Ramadhan jgk tim..moga kte same2 ptgktkn ibadah, dan insy moga konsisten walau selepas rmdhan.. insy.. :-)"
4. "Alhamdulillah... Tq kak tim. ko xbalik ke bpuase kat rumah shari dua?"
5. "Wslm..amiin..Khaifa haluki ya ukhti?hehe sumenye dh de kn?tgl kte nk rebut je..tgu pe lg?jom amik sme2..ni kne tamak ni..hehe...nway slmt bp0se tim.. ;)"

anyway, byk je lagi msg dpt...tp sebab demam still de skit2 lagi...
so, xlarat nk tulis panjang2..

ape2 pun, i think bulan pose nie mmg byk je pahala nk grab..grrr~~
agak2 mcm tamak x bunyi nye tu...haha
ayuh semua!!!jom kite berpesta ibadah...insya-Allah...
semoga dipertemukan dgn lailatul qadr...ameen....

p/s: batuk da sedikit berdarah...but pray for the best health in this ramadhan...insya-Allah...xde org nk care ke???waiting for someone msg..boleh ke??

1 comment:

Uchi kay-f @hmad said...

emm bagusnye dah khatam iya...;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)