peace =P

Tuesday, December 20, 2011

MyDay


Assalamualaikum~~~

wahh...lame bebenor rasenyer xmeninggalkan kesan di umah fevretku nie..hehe
First of all, Alahamdulillah...
selesai sudah Family Day akhawat di Morib...
nk bagi berape markah ye??erm~~180% kot...haha

sgt2 best....
tempat, mkanan, video...n y paling penting~~~
PENGISIAN JIWA...

insyaAllah...
satu bende y aq kne igt is...
pergantungan hanya kepada ALLAH SWT...

ye kite hidup perlu berteman...menghharapkan kawan n manusia lain...
tp bile fikir2 kan balik...
mcm mane pergantungan dgn Allah...
manusia lebih atau Allah lebih...ur soul, ur answer...

Manusia juga lemah, xperfect...
jadi hubungan y perlu lebih kuat adalah dengan Allah...
settle hubungan dengan Allah...settle la hubungan dengan saudara kita...
itu kene igt mati2 an...hehe

sebab...
at last..bile semua manusia kite da xmampu harap...
HANYA ALLAH YANG AKAN FAHAM...sebab ALLAH MAHA MENGETAHUI...
Allah segalanya...Allah la dalam setiap niat kita...
smpai kapan pun...(eh, gune indonesian plak...hehe)

InsyaAllah...
klu video ciptaan akhawat boleh dipublish di youtube...
pasti semua akan dapat manfaat yang sama...
tema kami: TAKAFUL (tolong-menolong)
korang ade??hehe

p/s: Minggu terakhir di semester ni sebelum exam final...gambate!! assignment bykkk~~~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)