peace =P

Thursday, January 13, 2011

ke"bizi"an

bermula hidup yang semakin mem'busy'...
fuhh....kerana stamina yang kurang kuat atau tak kuat lansung...
rasenyer da xlarat...haha
nk amik vitamin...
no..no...no...already enough...haha

macam mane yer??
skang setiap malam da xfree...
schedule full...

assgnment plak slow and steady je datang...
baru 1st week, da kne hntr 5 assignment....
fuhh...xpernah dibuat org...
next week,almost 4 assignment need to be settled and submitted...
what the.......

keje2 sihir nie klu layan, alamatnyer abis la....
tp priority akan tetap priority....
dakwah come first, and others come after that...huhu...
NEED TO KEEP IN MIND THAT ONE~~!!! yoshh

sekarang keje da jadi dua...pemikiran dan jadi dua...
penat pun akan jadi dua...
tp pahala akan jadi jutaan...haha...insya-Allah...amiinn...

ape2 pun...life need to go on...
kite merancang dan Allah yang menentukan...
and sure punyer...Allah lah perancang terbaik...
i love Allah...hehe

p/s: ade 2 mukhayyam...satu di morib satu kat janda baik...tp dua2 xdapat p sebab keje sihir lagi....nyampahhhh nyer....ottokeyyo???

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

try tengok

advice (10) aku (24) art (11) bestfrenz (2) cerpen diri (1) cinta (53) dakwah (15) daurah (19) diaries (95) english (11) fakta (1) family (1) free (5) friend (28) gaza (4) hadith (2) hurt (4) iklan (1) insaf (37) islamic (37) jihad (7) jiwakacau (16) lirik (10) love (54) lyrics (7) nasyid (7) o (13) palestine (7) perantau (12) photography (10) puase (7) sahabat (34) sajer jer (38) share (3) sharing (207) soalan (52) stalker (4) tazkirah (17) usrah (15) video (5) wordless wednesay (1)